Maak kennis met ons Team

Drs. D. Luijten

Specialisatie: Psychosociale problemen bij kinderen en jeugdigen. Drs. D. Luijten is Orthopedagoge en heeft Pedagogische Wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Zij heeft zich gespecialiseerd in de problematiek op het gebied van de sociaal-emotionele ontwikkeling.

debby@chinski.nl

Drs. F. Trommar

Specialisatie cognitieve gedragstherapie, sociaal emotionele ontwikkeling,Remedial Teaching en leerproblemen, in het bijzonder dyscalculie. Drs. F. Trommar heeft ontwikkelingspsychologie gestudeerd aan de universiteit van Maastricht

femke@chinski.nl

A. Wessel

Anna is masterstudent Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. In de laatste fase van haar opleiding specialiseert zij zich in leerproblemen, opvoedings- en ontwikkelingsproblematiek.

anna@chinski.nl

S. Bloem

Susan is in 2010 afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs aan de PABO Edith Stein, te Hengelo. Na deze studie is zij op een basisschool in Haaksbergen begonnen met het geven van RT aan kinderen met leesproblemen en is zij werkzaam geweest als leerkracht in groep 3-4 en 6-7.

susan@chinski.nl

A. Levert

Anouk Levert studeert momenteel pedagogische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Daarvoor heeft ze een jaartje geneeskunde gestudeerd. Ze heeft de afgelopen jaren bij verschillende gezinnen oppaswerk gedaan. Ook heeft ze ervaring opgedaan als begeleider op Wigwamkampen, vakanties voor gezinnen met kinderen met een beperking.

anouk@chinski.nl

Chinski werkt samen met

www.kidsathome.nl

www.clavisgroep.nl

Links

 
 

 

Twitter feed @Toffepeer2